Schaakborden

Op zoek naar een los schaakbord? Op deze pagina van de Schaakkoning komt u verschillende klassieke schaakspellen en borden tegen. Ook een los schaakbord kunt u op deze pagina bestellen. Misschien kiest u wel voor de schaak- en damtafel! Handig, want de stukken kunt u in het laatje van die tafel bewaren.

Toont alle 11 resultaten

Niet alleen maar een schaakbord

Naast een schaakbord, kunt u op deze pagina ook direct terecht voor een dambord. U bestelt dus een schaak- en dambord in een! Datzelfde geldt voor de schaak- en damtafel. Of bespaar extra ruimte met het inklapbare schaakspel. Welke keuze u ook maakt, bij de Schaakkoning kunt u terecht voor een klassieke schaakset of juist een speciale variant.

Speciale varianten

Wilt u een speciale variant van het schaakspel bestellen? Kijk dan eens naar de volgende twee varianten:

  • Thinkfun All Queens Chess: kent u het spel vier-op-een-rij of vier-in-een-lijn? Doe dat nu met de rode en zwarte koninginnen in deze doos. Wie het eerste een rechte lijn, horizontaal, verticaal of diagonaal in een lijn weet te plaatsen, wint het spel.
  • Thinkfun Solitaire Chess: dit spel is een combinatie tussen het klassieke schaakspel en solitair. Van te voren kiest u een uitdaging uit het boekje. Daarna plaatst u de schaakstukken zoals aangegeven op het bord. Vervolgens is het de bedoeling dat u per beurt een stuk slaat en een stuk van het bord afpakt. U heeft gewonnen zodra u nog slechts één schaakstuk over heeft.

Bekijk deze speciale schaakspellen.