Schaakcomputer kopen

Wil je een schaakcomputer kopen? Dan ben je bij de schaakkoning aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod schaakcomputers. Door de filters te gebruiken, kun je de producten weergeven die voldoen aan jouw eisen.

Toont alle 3 resultaten

Schaakcomputers

Schaakcomputers komen zeer goed van pas als je schaken hartstikke leuk vindt maar je niemand hebt om mee te spelen of als je gewoon elke dag wilt schaken en je tegenstander er al eerder genoeg van heeft. Een schaakcomputer is ook een slimme keuze als je veel beter of juist minder goed bent dan je tegenstander omdat een schaakcomputer verschillende levels heeft.

Verschillende schaakcomputers

Bij Schaakkoning kun je kiezen uit drie verschillende schaakcomputers. Een schaakcomputer is al beschikbaar vanaf €59,95.

Lexibook Chessman Elite elektronisch schaakcomputer: Deze schaakcomputer wordt uitgebracht in een prachtige uitvoering. Je kunt met deze schaakcomputer zowel alleen als met een medespeler spelen. De schaakcomputer heeft 64 speel levels en 5 beginnersfuncties. Geschikt vanaf 7 jaar. De prijs van deze schaakcomputer is €59,95 inclusief btw.

Odyssey 6 in 1 schaakcomputer: met deze schaakcomputer heeft u 6 spellen in 1, te weten schaken, dammen, reversi, 4-op-een-rij, Grasshopper en Nim. Je kunt kiezen uit verschillende niveaus. Kun je nog niet schaken? Deze computer heeft een ingebouwd schaak-leerprogramma. De schaakcomputer bevat maar liefst 320 schaakpartijen van vroegere en huidige schaakmeesters, zodat je van de beste kunt leren! Je betaalt €69,99 inclusief btw voor deze computer.

Schaakcomputer DGT Centaur bord + stukken: deze schaakcomputer is de meest innovatieve schaakcomputer in ons assortiment. Schaakclubs en andere professionals gebruiken vaker de producten van DGT, dus met een schaakcomputer van DGT weet je zeker dat je kiest voor een product van de hoogste kwaliteit. Het bijzondere van deze schaakcomputer is dat de computer zich vanzelf aanpast aan jouw niveau. De DGT Centaur geeft je een eerlijke kans om te winnen en daagt je continu uit, zodat je de hele dag wilt blijven spelen. Ronde led lampjes op het sensorbord van 40 bij 40 centimeter geven aan hoe de schaakcomputer stukken wil verplaatsen. Deze schaakcomputer is zowel geschikt voor beginners als gevorderde schakers en schaaksters. De schaakcomputer heeft een ingebouwd hintsysteem zodat je op momenten dat je vastloopt ook om hulp kunt vragen. Nog een pluspunt van deze computer is dat je de schaakcomputer kunt opladen. De prijs bedraagt €359,- inclusief btw.

Computer bestellen

Bestel vandaag nog je schaakcomputer bij de Schaakkoning en je betaalt geen verzendkosten voor de bezorging van jouw computer. Ook leuk om cadeau te geven.