The King Performance schaakcomputer | Snel thuisbezorgd!

(NL) Gratis verzending vanaf € 80,-

The King Performance schaakcomputer

The King Performance schaakcomputer

De nieuwe The King Performance bevat het legendarische schaakprogramma The King van Johan de Koning.

 349,00

Dit bedrag is inclusief BTW

Op voorraad

Waarom schaakkoning?

Beschrijving

De schaakcomputer voor estheten. Met echt houten frame, houten stukken en 81 LED’s voor bewegingsindicatie. Online klaar via ChessLink module & App.

Met deze schaakcomputer speel je als een koning! De nieuwe The King Performance bevat het legendarische schaakprogramma The King van Johan de Koning.

Met zijn klassieke, harmonieuze design in een echt houten frame van 40 cm heeft het de perfecte maat om thuis te spelen. De handgemaakte stukken van echt hout ronden de hoogwaardige indruk perfect af. Het schaakbord in houtlook biedt 81 LED’s voor bewegingsindicatie en een volledig nieuw ontwikkelde druksensortechnologie voor zeer comfortabel spelplezier. Met The King Performance speel je klassiek schaken of de populaire spelvariant Chess960 (Fischer Random Chess) volgens de officiële FIDE-regels.

Nieuwe functies vanaf versie 2020 2.61/1.40

Met de gratis functie-update van 2020 wordt The King Performance nog veelzijdiger: het apparaat biedt nu 4 adaptieve spelniveaus die zich flexibel aanpassen aan je mogelijkheden. Op het instapniveau “Play & Win” hebben zelfs nieuwkomers in het schaken veel plezier met het spelen met de computer, hier is het gemakkelijk te verslaan. Daarnaast zijn er de nieuwe ELO-niveaus, waarbij u een geschatte schatting van uw eigen rating krijgt. Vanaf nu kun je op de computer maximaal 9 spellen opslaan. Het is nu ook in staat om het spel op te geven of een gelijkspel aan te bieden. De nieuwe indeling van het menusysteem in een comfortmodus en een expertmodus helpt om gemakkelijk uw weg te vinden door de uitgebreide functionele uitrusting. Een ander kenmerk: de helderheid van de LED’s kan nu in meerdere stappen perfect worden aangepast aan de omgevingshelderheid.

Online schaken

Met behulp van de ChessLink module en de gratis ChessLink App kun je online spelen op de Lichess Server. Direct op het bord – tegen miljoenen mensen over de hele wereld! Nogmaals, de zetten van je tegenstander worden weergegeven met de LED’s op het bord. Geniet van concentratie tijdens het online spelen als nooit tevoren..

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Afmetingen 39 × 18 × 2,6 cm
Merk

Millennium

Met coördinaten?

Nee

Koningshoogte

72 mm

Maximum leeftijd

99

Minimum leeftijd

10