DGT Centaur schaakcomputer (bord + stukken)

DGT Centaur schaakcomputer (bord + stukken)

De DGT Centaur schaakcomputer is de nieuwste schaakcomputer, ontwikkeld door DGT. Deze schaakcomputer geeft je de mogelijkheid om te winnen, te leren, en vooral om plezier te hebben! Neem hem mee in de handige travel bag!
Lees meer..

 319,00

Op voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Vaak samen gekocht

DGT Centaur Travel bag

Neem jouw DGT Centaur overal mee naartoe in deze handige travel bag. Deze op maat gemaakt tas heeft genoeg ruimte voor het bord, de stukken en de oplader. Ook beschermd hij jouw centaur zodat je hem gerust mee kunt nemen.

Beschrijving

De DGT Centaur schaakcomputer is een revolutionaire en innovatieve schaakcomputer. Met zijn strakke ontwerp, LED-lampjes die de zet van de computer aangeven en energiezuinige e-paper display. Maar bovenal is de DGT Centaur uniek omdat hij zich automatisch aanpast aan jouw speelniveau! Zodoende geeft hij je een eerlijke kans om van hem te winnen.

Andere schaakcomputers zijn vaak niet leuk om tegen te spelen omdat ze programma’s hebben die zelfs voor grootmeesters te sterk zijn. Dit maakt hen onmogelijk om te verslaan. En het speelniveau te laag instellen op dergelijke computers zorgt ervoor dat je op een onnatuurlijke manier moet gaan spelen. Dat maakt het spelen een stuk minder leuk.

De DGT Centaur is echter altijd binnen handbereik om je uit te dagen, om je spel te helpen ontwikkelen en om je scherp te houden! Door het lichtgewicht ontwerp is de computer ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Speciaal om hem mee te nemen is er een Travel Bag beschikbaar.

Deze schaakcomputer is gegarandeerd de ideale schaakpartner die ook nog eens altijd zin en tijd heeft om met jou een potje te schaken! Ook al speel je tegen een computer, je speelt wel met echte stukken en op een echt bord. Dat speelt veel prettiger dan wanneer je op een beeldscherm tegen een computer speelt.

ELO rating: 300 – 3000

DGT Centaur schaakcomputer

De DGT Centaur schaakcomputer past zich op een zeer menselijke manier aan jouw niveau en speelsterkte aan. Het sensorbord weet automatisch waar alle stukken zijn, dus doe gewoon je zet en de Centaur zal reageren door de vierkanten te markeren met de ronde LED-lampjes om zijn zet aan te geven. De computer heeft geen andere computers, tablets of online schaakprogramma’s nodig om te functioneren. Er zit een oplaadbare interne batterij bij. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video hieronder.

Specificaties DGT Centaur

In de tabel vind je de specificaties van de DGT Centaur schaakcomputer.

Stroom USB adapter en USB kabel inbegrepen
Buitenkant gemaakt van PC plastic met hoge kwaliteitsbedrukking schaakoppervlak
Display e-Paper display
Bord Sensor bord
Afmeting van het bord 44,5 x 40 x 1 cm
Afmeting van het veld 40 x 40 cm
Afmeting van de schaakvelden 48 x 48 mm
Schaakstukken DGT Design Centaur Pieces
Koningshoogte 86mm
Fabrieksgarantie 2 jaar
Verpakking 46,5 x 40,5 x 6,0 cm / 2,3 kg
EAN code 8717662821837

Waarom hebben zowel beginners als professionals baat bij deze DGT Centaur schaakcomputer?

Met behulp van een schaakcomputer kun je regelmatig schaken, zelfs zonder een echte tegenstander. Zoals reeds hierboven benoemd, is het grootste voordeel waarschijnlijk dat je niet afhankelijk bent van de fysieke aanwezigheid van een medespeler. Beginners, maar ook de gevorderde schaker kunnen urenlang schaken terwijl ze leerprogramma’s gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren.
Schaken is ook voor kinderen een geweldige manier om hun denkvaardigheden te ontwikkelen. Als je als ouder niet de hele tijd met je kinderen aan tafel kunt zitten schaken omdat zij er maar geen genoeg van kunnen krijgen, kun je hen en jezelf veel plezier bezorgen dankzij deze geweldig schaakcomputer.

Handleiding, garantie en meer

Op de DGT Centaur schaakcomputer zit 2 jaar fabrieksgarantie. Meer weten over deze schaakcomputer? In de handleiding vindt u uitgebreide informatie over het product, garantievoorwaarden en meer:

Handleiding DGT Centaur – Nederlands

Manual DGT Centaur English

Extra informatie

Gewicht 2,3 kg
Afmetingen 46,5 × 40,5 × 6 cm
Merk

Digital Game Technology (DGT)

Materiaal

Kunststof

Met coördinaten?

Nee

Schaakveldgrootte

48x48mm

Maximum leeftijd

99

Minimum leeftijd

3

Verzending breedte (cm)

40,5

Verzending hoogte (cm)

6

Verzending lengte (cm)

46,5