Schaakstukken kopen? Bekijk online ons aanbod van juni 2021

(NL) Gratis verzending vanaf € 50,-

Filter op kloktype
Filter op productsoort
Filter op materiaal
Hout (7)
Kunststof (4)
Met coördinaten
Verbindingstype
Filter op kenmerk
Professioneel (1)
Voor buiten (levensgroot) (4)
Filter op merk
Raindroptime (6)
Philos (2)
Merkloos (2)
Longfield (1)
Filter op prijs

Schaakstukken kopen

Ook voor losse schaakstukken kunt u terecht bij De Schaakkoning. Handig als u al wel een schaakbord heeft, maar nog geen schaakstukken. Of een mix heeft van schaakstukken en u graag weer een complete houten schaakset wilt hebben.

Filter op kloktype
Filter op productsoort
Filter op materiaal
Hout (7)
Kunststof (4)
Met coördinaten
Verbindingstype
Filter op kenmerk
Professioneel (1)
Voor buiten (levensgroot) (4)
Filter op merk
Raindroptime (6)
Philos (2)
Merkloos (2)
Longfield (1)
Filter op prijs

Schaakstukken kopen

Schaakstukken kopen doet u zeer eenvoudig bij de Schaakkoning. Wij hebben diverse losse sets schaakstukken. Deze schaakstukken in zwart en wit zijn met lood verzwaard, voorzien van een groene onderkant van vilt en worden bij u geleverd in een houten kistje met een koperen sluiting. U kunt de schaakstukken na het spelen dus weer handig in dit doosje opbergen. Het zijn vrij standaard houten schaakstukken, dus kunnen gebruikt worden bij elk klassiek spel. De schaakstukken zijn er in verschillende groottes. U heeft deze schaakstukken al vanaf €17,95 inclusief btw voor de schaakstukken bij de Schaakkoning.

Schaakbord met stukken

Heeft u toch meer interesse in een schaakbord met stukken, dan heeft u een ruime keuze bij de Schaakkoning. U kunt kiezen voor verschillende klassieke spellen. U heeft de keuze uit een houten schaakbord of een van kunststof. Veel van onze houten schaakborden bevatten een vak onder het bord waar u de schaakstukken in kunt opbergen. Of ze bevatten naast een schaakspel ook een damspel of een van de andere vele spellen die mogelijk zijn. Denkt u aan Ludo, het Molenspel, Backgammon, Domino, Mikado of een kaartspel. Naast het klassieke schaakspel en spellendozen met schaken, kunt u ook nog kiezen voor een magnetisch schaakspel. Er zijn drie verschillende soorten.

Schaakspel KUBB Vikingen

Naast schaken heeft de Schaakkoning ook verschillende varianten op het aloude schaakspel in het assortiment. Deze variaties op het schaakspel werken net iets anders dan u zou denken. Neem nou het schaakspel Schaakspel KUBB Vikingen. Bij dit schaakspel stelt u twee teams samen. De teamgroottes kunnen variëren van 2 tot 6 spelers. Het doel van elk team is zo snel mogelijk alle kubbs van de tegenstander en de koning omver te werpen. Een leuke spelvariant tijdens een familievakantie of vakantie met vrienden. U kunt kiezen uit KUBBS die small, medium of large zijn. Ideaal om buiten te spelen!