(NL) Gratis verzending vanaf € 50,-

Smart board zonder coördinaten (DGT)

Smart board zonder coördinaten (DGT)

Het DGT Smart Board is een elektronisch schaakbord met veel verschillende toepassingen. Het is ontwikkeld als een betaalbaarder alternatief voor de houten DGT-borden en om live schaakuitzendingen toegankelijker te maken. Ook verkrijgbaar met coördinaten.

 199,00 655,00

Dit bedrag is inclusief BTW

Wissen

Waarom schaakkoning?

Beschrijving

Het DGT Smart Board is een elektronisch schaakbord met veel verschillende toepassingen. Het is ontwikkeld als een betaalbaarder alternatief voor de houten DGT-borden en om live schaakuitzendingen toegankelijker te maken. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en biedt dezelfde geweldige functionaliteit en gebruikerservaring als de houten e-boards.

Net als de houten elektronische DGT-borden weet het Smart Board altijd alles wat er op het bord gebeurt. Dit geeft het een grote snelheid en nauwkeurigheid om schaakpartijen live op te nemen en uit te zenden terwijl ze plaatsvinden.

Maar het heeft nog vele andere toepassingen, zoals thuis, club, toernooi of schaakevenement. Het DGT Smart Board is nauwkeurig, snel, zeer energiezuinig, extra dun, stevig en heeft een netto gewicht van slechts 2 kg!

De houtprintafwerking bovenop het bord is erg aantrekkelijk en ziet eruit als een echt walnotenhouten bord. Het bord is niet zwaar, dun en ergonomisch waardoor het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Smart Boards zijn verkrijgbaar met of zonder coördinaten en zijn compatibel met alle elektronische DGT-schaakstukken. Er is een betaalbare plastic set gemaakt maar het Smart Board ziet er ook geweldig uit met de houten Timeless set! Uiteraard werkt het bord ook met alle andere elektronische schaakstukken van DGT. De bovenkant van het bord is 52 x 52 cm met toernooivakken van 55 x 55 mm.

Bij het schaken op een Smart Board neemt het bord de wedstrijden op, registreert het ongeveer 500 zetten die in PGN-formaat van het bord kunnen worden opgehaald en op andere apparaten zoals een pc, tablet of mobiele telefoon kunnen worden gebruikt. Gebruik een schaakprogramma om de partij te analyseren of om de partijen te publiceren.

Door een Smart Board te gebruiken om te schaken, kunt u het spel lokaal op schermen of tv’s laten zien of het spel live uitzenden via internet op uw website.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Materiaal

Kunststof

Met coördinaten?

Nee

Merk

Digital Game Technology (DGT)

Elektronische schaakstukken

Geen, Classic, Ebony, Official FIDE Set, Plastic, Royal, Timeless