Smart board met coördinaten van DGT | Gratis verzending vanaf € 50,-

(NL) Gratis verzending vanaf € 50,-

Smart board met coördinaten (DGT)

Smart board met coördinaten (DGT)

Het DGT Smart Board is een elektronisch schaakbord met veel verschillende toepassingen. Het is ontwikkeld als een betaalbaarder alternatief voor de houten DGT-borden en om live schaakuitzendingen toegankelijker te maken.

 199,00 655,00

Dit bedrag is inclusief BTW

Wissen

Waarom schaakkoning?

Beschrijving

Het DGT Smart Board is een elektronisch schaakbord met veel verschillende toepassingen. Het is ontwikkeld als een betaalbaarder alternatief voor de houten DGT-borden en om live schaakuitzendingen toegankelijker te maken. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en biedt dezelfde geweldige functionaliteit en gebruikerservaring als de houten e-boards. Om te kunnen spelen is een e-Set met elektronische schaakstukken vereist. Je kunt de stukken hier op de productpagina selecteren. Om meer over de stukken te lezen en ze te bekijken ga je naar deze pagina. Daarnaast is connectiemateriaal nodig, wat niet standaard is inbegrepen. Voor nog meer speel plezier: overweeg om een DGT3000 schaakklok of DGT pi schaakcomputer aan te schaffen.

Connectie materiaal niet inbegrepen

De connectie materialen voor deze borden zijn niet standaard inbegrepen. Dat komt omdat er verschillende connectiemogelijkheden nodig zijn voor verschillende situaties:

  • Voor thuis gebruik: sluit het e-board aan op je laptop of PC met de connection set voor smartboards. Deze kabels moet u los erbij bestellen.
  • Voor toernooi gebruik: Voor een toernooi opstelling heeft u een andere kabelset nodig. Indien u gebruik wilt maken van de Smart Board in een toernooi opstelling met meerdere Smart Boards die met elkaar verbonden worden in een string, dan hebt u als eerste set de “Connection material 1st Smart Board Set” nodig. Voor elk volgend bord dat u wilt verbinden is er de set: “Connection material Additional Smart Board” beschikbaar.

Net als de houten elektronische DGT-borden weet het Smart Board altijd alles wat er op het bord gebeurt. Dit geeft het een grote snelheid en nauwkeurigheid om schaakpartijen live op te nemen en uit te zenden terwijl ze plaatsvinden.

Maar het heeft nog vele andere toepassingen, zoals thuis, club, toernooi of schaakevenement. Het DGT Smart Board is nauwkeurig, snel, zeer energiezuinig, extra dun, stevig en heeft een netto gewicht van slechts 2 kg!

De houtprintafwerking bovenop het bord is erg aantrekkelijk en ziet eruit als een echt walnotenhouten bord. Het bord is niet zwaar, dun en ergonomisch waardoor het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Smart Boards zijn verkrijgbaar met of zonder coördinaten en zijn compatibel met alle elektronische DGT-schaakstukken. Bekijk de verschillende stukken hier! Er is een betaalbare plastic set gemaakt maar het Smart Board ziet er ook geweldig uit met de houten Timeless set! Uiteraard werkt het bord ook met alle andere elektronische schaakstukken van DGT. De bovenkant van het bord is 52 x 52 cm met toernooivakken van 55 x 55 mm.

Bij het schaken op een Smart Board neemt het bord de wedstrijden op, registreert het ongeveer 500 zetten die in PGN-formaat van het bord kunnen worden opgehaald en op andere apparaten zoals een pc, tablet of mobiele telefoon kunnen worden gebruikt. Gebruik een schaakprogramma om de partij te analyseren of om de partijen te publiceren.

Door een Smart Board te gebruiken om te schaken, kunt u het spel lokaal op schermen of tv’s laten zien of het spel live uitzenden via internet op uw website.

Download hier de handleiding

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Materiaal

Kunststof

Met coördinaten?

Ja

Merk

Digital Game Technology (DGT)

Elektronische schaakstukken

Geen, Classic, Ebony, Official FIDE Set, Plastic, Royal, Timeless