MILLENNIUM ChessGenius Exclusive schaakcomputer

MILLENNIUM ChessGenius Exclusive schaakcomputer

De ChessGenius Exclusive schaakcomputer is een noten houten bord met ingebouwde stukherkenning. Koningshoogte 74 mm. Een klok met een geïntegreerde schaakcomputer, die ook los als klok is te gebruiken.
Lees meer..

 679,00

Op voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Beschrijving

Voor hoogste comfort en vereiste. In echthout met volledig automatische stukherkenning. De wereldwijd unieke stukherkenning maakt een volledig natuurlijk verplaatsen van de stukken over het bord mogelijk – geheel zonder het bij schaakcomputers gebruikelijke drukken.

 • [Comfort] Concentreer je puur op je spel! Want zetten van de computer, hulp of fouten worden direct op het bord getoond. Dit wordt mogelijk gemaakt door 81 LED’s die in het hout zijn ingebed. De wereldwijd unieke automatische stukherkenning met bliksemsnelle RFID-technologie zorgt voor een volkomen natuurlijke speelervaring.
 • [De voordelen van de figurenherkenning] De schaakcomputer weet altijd welke figuur waar staat. Valt er eens een figuur om dan knippert het betreffende veld onmiddellijk. Een blikwissel tussen display en bord is niet meer nodig. De ChessGenius Exclusive biedt bovendien een instelbare herkenningssnelheid. Zo kunt u de figuren comfortabel over het bord slepen.
 • [Speellevel instellen] Het aantal instelbare moeilijkheidslevels is bijna onbeperkt en voor sterke spelers staan tornooilevels ter beschikking. Uniek is ook de mogelijkheid, de processor te verlagen: Zo reduceert u het vermogen van de computer zonder in de speelstijl en schaakkennis in te grijpen. De optioneel inschakelbare schaaktrainer waarschuwt voor slechte zetten, biedt terugname ervan aan en doet verbeteringsvoorstellen voor optimalere zetten. Instellen kan ik 7 talen (NL / DE / GB / FR / ES / IT / RU)
 • [Openingsbibliotheken] Het “Classic London Book” is de klassieker voor Richard Lang’s programma. Het nieuwe “Master Book” van Mark Uniacke (HIARCS) daarentegen vormt een moderne variant die een gevarieerd spel garandeert. Nog 6 speciale openingsboeken zijn reeds geïnstalleerd. Hiermee kunt u bepaalde openingstypes zoals bijv. de Siciliaanse opening trainen. Of u kiest voor het geliefde Gambit Book en speelt buitengewone varianten.
 • [Speel online] Speel op je exclusieve bord online via het platform lichess.org of chess.com tegen tegenstanders van over de hele wereld. Alles wat u nodig heeft is de ChessLink verbindingsmodule (niet standaard inbegrepen). Voor professionele toernooien kunt u het platform tornelo.com gebruiken.

Hoogste comfort & vereiste

Met de ChessGenius Exclusive en zijn handgemaakt houten bord maakt u de sprong naar de luxeklasse van de schaakcomputers. Het gebruikelijke “drukken” op het bord valt weg – Trek of sleep de figuren zo natuurlijk en comfortabel zoals op een klassiek schaakbord. De wereldwijd unieke figurenherkenning van de ChessGenius Exclusive maakt het mogelijk!

Heel natuurlijk speelgevoel

Zetten door de computer worden via de elegant ingewerkte 81 leds rechtstreeks op het bord weergegeven. Concentreer u puur op uw spel. De computereenheid dient als schaakklok. Met de automatische figurenherkenning is elke positie poepsimpel opgebouwd. Deze functies zorgen voor een volledig natuurlijk speelgevoel. Zo biedt schaken veel plezier!

Steeds te wijzigen dankzij modulaire opbouw

Dankzij zijn modulaire opbouw is het systeem steeds uitbreidbaar zonder dat de kern – bord en figuren – moeten worden vervangen. Wissel de computereenheid van ChessGenius naar The King en wissel zo ook de spelerpersoonlijkheid van de computer. Gun u puur schaakgenot!

Online schaken

Speel online op Lichess.org of chess.com tegen spelers over de hele wereld met de optionele ChessLink-module (los bij te bestellen, niet standaard inbegrepen). Als u professioneel toernooien wilt spelen, kunt u dat doen via het Tornelo-platform. Rechtstreeks naar het bord zonder weg te hoeven kijken.

Wil je de stukken kunnen opbergen? Bereid je de ChessGenius Exclusive dan uit met de Luxe Cabinet van Millennium.

Kenmerken ChessGenius Exclusive

 • Koningshoogte: 74 mm
 • Veldmaat: 40 mm
 • Een noten houten bord met ingebouwde stukherkenning.
 • Ledverlichting van de velden
 • Speelsterkte tot ongeveer 2300 ELO
 • Een klok met een geïntegreerde schaakcomputer, die ook los als klok is te gebruiken.
 • De ChessGenius Exclusive is snel en makkelijk in gebruik
 • Aan te sluiten met de meegeleverde adapter
 • Afmetingen: 40 x 40 x 2 cm
 • Hardware : ARM Cortex M7 / 300MHz / 2048 KB ROM / 384 KB RAM
 • Hardware module can be replaced entirely
 • Programmeur: Richard Lang
 • Geïntegreerd openingenboek
 • Menu: cursor-guided; Information- display with 5 lines, can be scrolled, 7 languages selectable

Bekijk de video voor meer informatie.

 

Extra informatie

Gewicht 1,940 kg
Afmetingen 40 × 40 × 2 cm
Koningshoogte

74 mm

Merk

MILLENNIUM

Met coördinaten?

Nee

Minimum leeftijd

10

Maximum leeftijd

99

Materiaal

Hout

Veldmaat

40 mm