Ambassador Luxe Houten Schaakspel 52 x 52 cm

Ambassador Luxe Houten Schaakspel 52 x 52 cm

De Ambassador Luxe Houten Schaakspel heeft een afmeting van 52 x 52 cm. De veldmaat van de schaakvelden is 50 mm. De koningshoogte is 110 mm. Het schaakbord is inklapbaar en je bergt de stukken binnenin op. Ideaal voor thuis!
Lees meer..

 72,00

Op voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Beschrijving

De Ambassador Luxe Houten Schaakspel is de populairste schaakset uit de decoratieve collectie. Dankzij het grote formaat en het luxe design is deze set een schaakspel uit de luxe categorie. De prachtige verzwaarde schaakstukken zijn gemaakt van haagbeuk en plataan. Het gebrande opvouwbare schaakbord heeft aan de binnenkant een inlegblad om de schaakstukken in de bewaren. Zo kun je de stukken gemakkelijk bewaren en blijft de set langer compleet! Dit spel wordt geleverd met inclusief schaakstukken. De schaakstukken passen goed op in velden op het schaakbord.

Het schaakspel heeft een afmeting van 52 x 52 cm. De veldmaat (afmeting van 1 veld) is 50 mm. Op het bord zitten prachtig gedecoreerde coördinaten langs de rand. De hoogte van de koning is 110 mm. Aan de onderkant van de schaakstukken zitten viltjes, zodat het schaakbord niet beschadigd raakt en er geen krassen op komen.

Kenmerken Ambassador Luxe Houten Schaakspel

  • Totaal gewicht van de set is 2,5 kg
  • Koningshoogte: 110 mm
  • Veldmaat: 50 mm
  • Afmetingen ingeklapt: 52 x 26 x 6 cm
  • Afmeting uitgeklapt: 52 x 52 x 3 cm
  • Materiaal van de schaakstukken: Haagbeuk, plataan
  • Materiaal van het bord / de cassette: Beuk, berken

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Afmetingen 54 × 27 × 6 cm
Materiaal

Hout

Met coördinaten?

Ja

Koningshoogte

110 mm

Veldmaat

50 mm

Verzending breedte (cm)

27

Verzending hoogte (cm)

6

Verzending lengte (cm)

54