Schaaktafel van Olijfhout (50 x 50 cm)

Schaaktafel van Olijfhout (50 x 50 cm)

Deze schaaktafel is geschuurd en in de olie gezet om ervoor te zorgen dat u het schaken optimaal kunt beleven.. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van dit product!
Lees meer..

 299,99

Uitverkocht

Email when stock available

Beschrijving

Deze schaaktafel is geschuurd en in de olie gezet om ervoor te zorgen dat u het schaken optimaal kunt beleven. De schaaktafel is ontworpen om mensen te kunnen laten zitten tijdens het schaken. De poot van de schaakbordtafel is met kunde uitgezocht om de olijfboom terug te laten komen in het aanzicht. Dit schaakbord is uniek als interieurobject en relatiegeschenk voor de schaakliefhebber.

Onderdelen van de schaaktafel

Het olijfhouten schaakbord wordt geleverd inclusief poot, onderstel en schaakstukken. De poot en onderstel kunnen eenvoudig los geschroefd worden van het schaakbord, waardoor u de schaakbordtafel ook als normaal schaakbord kunt gebruiken. Er worden namelijk ook vier kleine pootjes geleverd waardoor u de schaaktafel als normaal schaakbord kunt gebruiken.

Handgemaakt

De olijfhouten schaaktafel is met de hand gemaakt door ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in het maken van interieurproducten van olijfhout. Om de glans van de schaaktafel te behouden, kunt u de schaaktafel twee keer per jaar in de olie zetten met olijfolie. Bij normaal gebruik en onderhoud kunt u levenslang van uw schaaktafel genieten.

Schaakbord:

  • Lengte: 50 cm
  • Breedte: 50 cm

Lades afmetingen

  • Lengte: 17 cm
  • Breedte: 15 cm

Hoogte vanaf de grond

  • De poot heeft een lengte van 61 cm. De hoogte van het schaakbord vanaf de grond is dus een 61 centimeter.

Schaakstukken afmetingen:

  • De schaakstukken zijn vijf tot zeven centimeter hoog.

Extra informatie

Gewicht 8,8 kg
Afmetingen 17,2 × 58,5 × 63,1 cm
Materiaal

Hout

Met coördinaten?

Nee

Merk

Olivieu