Retourformulier

Wil je een of meerdere producten uit je bestelling retourneren? Dat kan binnen 30 dagen na aankoop. Vul onderstaand formulier in zodat we je retour zo snel mogelijk kunnen verwerken. We sturen je daarna de instructies voor het retourneren van je product.

Artikel beschadigd / wijkt af van wat je hebt besteld

Heb je een artikel ontvangen dat is beschadigd? Of heb je iets ontvangen wat je niet hebt besteld? Vul hieronder het formulier in en geef daarbij aan dat het artikel is beschadigd of je. Upload een foto zodat we de beschadiging kunnen controleren. Aan de hand van het formulier zoeken we een passende oplossing.

Artikel ruilen

Wil je het artikel ruilen, bijvoorbeeld omdat je een andere maat wilt ontvangen of perongeluk het verkeerde product hebt besteld? Vul dan het retourformulier hieronder in en geef de reden aan (niet verplicht). Je ontvangt dan van ons de retourinstructies voor het retourneren van het product. Het andere product dat je graag wenst te ontvangen kun je gewoon via de webshop bestellen, zodat deze snel verzonden kan worden. Je ontvangt je geld terug zodra we het retourpakket hebben ontvangen.

Artikel retourneren

Uiteraard kan het ook zo zijn dat je het artikel gewoon terug wilt sturen. Bijvoorbeeld omdat het niet meer nodig hebt of omdat een product dubbel is besteld. In dat geval kun je ook onderstaand formulier invullen, en je krijgt dan van ons de retourinstructies per mail.

Reden van retour

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, heic, Max. bestandsgrootte: 64 MB.