Luxe schaakset - Staunton stukken klassiek goud zilver met opbergbox zwart goud (+ backgammon) - 35 x 35 cm | Schaakkoning

(NL) Gratis verzending vanaf € 50,-

Luxe schaakset - Staunton stukken klassiek goud zilver met opbergbox zwart goud (+ backgammon) - 35 x 35 cm

Luxe schaakset - Staunton stukken klassiek goud zilver met opbergbox zwart goud (+ backgammon) - 35 x 35 cm

Deze exclusieve schaakset is niet alleen zeer aantrekkelijk om te zien maar bezorgt ook een zeer prettige ervaring bij het spelen van een goede pot schaken.

 229,00

Dit bedrag is inclusief BTW

Waarom schaakkoning?

Beschrijving

Deze exclusieve schaakset is niet alleen zeer aantrekkelijk om te zien maar bezorgt ook een zeer prettige ervaring bij het spelen van een goede pot schaken. Door de grote metalen stukken, goud en zilver gekleurd, wordt het schaakbord met de stukken erop een imposante vertoning. Ook liggen de stukken lekker in de hand mede door het gewicht van de stukken (84 gram per stuk).

Het mooie bord en de imposante stukken zorgen ervoor dat deze schaakset van Italiaanse makelij een genot is om mee te spelen en om in huis te hebben staan!

Het bord
De set is een box waarvan het van kunstleer gemaakte schaakbord van 35×35 cm de deksel is. Het goud met zwart gekleurde bord past perfect bij de goud met zilveren stukken, die opgeborgen kunnen worden in de box. De binnenkant van de box is met zachte stof bekleed zodat de stukken niet beschadigen. De stukken zelf zijn ook weer aan de onderkant met stof afgewerkt zodat het bord niet beschadigt. Ook is het mogelijk het bord om te draaien en het bord als backgammonbord te gebruiken. Backgammon schijfjes zijn tevens inbegrepen.

Kenmerken

    • De koning heeft een hoogte van 75 mm en een voet-diameter van 25 mm.
    • Kleur stukken: goud en zilver.
    • Kleur bord: goud en zwart met een bruine afgewerkte rand.
    • Voorzien van echtheidscertificaat.

Extra informatie

Merk

Italfama

Kenmerken

Exclusief, Met opbergruimte voor stukken

Materiaal

Leder, Metaal