Luxe schaakbord Staunton 6 - mahonie en esdoorn 50 cm met notatie - veldmaat 55 mm | Schaakkoning

(NL) Gratis verzending vanaf € 50,-

Luxe schaakbord Staunton 6 - mahonie en esdoorn 50 cm met notatie - veldmaat 55 mm

Luxe schaakbord Staunton 6 - mahonie en esdoorn 50 cm met notatie - veldmaat 55 mm

Een luxe schaakbord met kwalitatieve hoogwaardige uitstraling. Het fineer is zorgvuldig gekozen en ingelegd.

 56,50

Dit bedrag is inclusief BTW

Waarom schaakkoning?

Beschrijving

Een luxe schaakbord met kwalitatieve hoogwaardige uitstraling. Het fineer is zorgvuldig gekozen en ingelegd. Het bord wordt gemaakt met behulp van moderne fabricagetechnieken onder zeer hoge druk, waardoor een stevige constructie ontstaat. Het bord is meervoudige afgewerkt, waardoor het zeer zacht aanvoelt en een satijnzachte glans heeft. De onderkant van het bord is ook heel mooi met fineer afgewerkt. Het bord heeft notatie langs de velden.

Het schaakbord heeft een veldmaat van 55 bij 55 mm, wat overeenkomt met een maat 6 schaakbord. Het schaakbord combineert goed met schaakstukken maat 6 met een koningshoogte van ongeveer 95 mm.

Hout is een natuur materiaal en het bord is handgemaakt, hierdoor kunnen er kleine verschillen zijn met de product foto. Het schaakbord wordt geleverd in een plastic zak. Let op, het bord niet langere tijd in de volle zon laten liggen, want hierdoor kan het een beetje kromtrekken, waardoor het bord niet meer vlak ligt.

BELANGRIJK. Voor de maat van het schaakbord kan het volgende worden aangehouden. Thuisgebruik maat 3 tot en met 6. Wedstrijdschaak en langere schaakpartijen maat 5 of bij voorkeur maat 6. Schoolschaak maat 3 of 4 vanwege de kleine tafeltjes. Notatie langs de velden wordt vaak gekozen voor wedstrijdschaak of het leren schaken uit een boekje. Bij het bord kun je bijpassende schaakstukken kiezen in dezelfde maat. Pas op, sommige fabrikanten hebben een te ruime interpretatie van de maten. Maat 7 wordt vaak door kenners of verzamelaars gekozen, maar is eigenlijk niet geschikt als eerste schaakbord. Bij maat 2 of kleiner adviseren we een reisschaakspel, wat economischer is in de aanschaf en dan ook meegenomen kan worden op vakantie.

Extra informatie

Merk

Raindroptime

Kenmerken

Met coördinaten

Materiaal

Hout