De witte en zwarte koning van schaken tuinposter 50×50 cm – klein – Tuindoek / Buitencanvas / Schilderijen voor buiten (tuindecoratie)

Een indrukwekkende foto van de witte en zwarte koning bij schaken. De witte koning ligt om wat aanduid dat zwart heeft gewonnen.

 21,95

Dit bedrag is inclusief BTW
Op voorraad
Product kopen
Verzendkosten:
  • Gratis vanaf € 20,-
  • € 1,99 onder de € 20,-

Beschrijving

Een indrukwekkende foto van de witte en zwarte koning bij schaken. De witte koning ligt om wat aanduid dat zwart heeft gewonnen.
Productkenmerken

✓ Tuinposters in verschillende formaten verkrijgbaar van klein (40×60 cm) tot XL (300×300 cm)
✓ 98.9% van de klanten is positief over GreatGardenPosters!
✓ Ringen in de hoeken voor eenvoudige bevestiging
✓ Posters voor buiten die in een handomdraai je tuin, schutting of balkon opfleuren

Fotoprint op Tuinposter

Tuinposters, ook wel tuindoek genoemd, zijn posters die specifiek geschikt zijn om buiten op te hangen. Dit tuindoek kan daarom tegen een stootje. Voor deze buitenposter is bisonyl zeil gebruikt. Dit zeil is een gecoat zeildoek met een fraaie afwerking. De tuinposter is UV-bestendig, waardoor deze niet verkleurt in de zon. In iedere hoek van het doek is een ring geplaatst, zodat je het doek eenvoudig op kan hangen. Het doek kan uitstekend tegen de verschillende weersinvloeden en blijft minstens 3 jaar goed.

Uitgebreide collectie

Naast deze tuinposter kunt u elke afbeelding uit onze collectie via bol.com bestellen op een textielposter, poster, hout, fotobehang, plexiglas, aluminium, in een lijst, als foto lamp en op canvas. Typ het onderwerp van uw keuze, de gewenste materiaalsoort en eventueel het merk MuchoWow in en de kans is groot dat u vindt wat u zoekt. MuchoWow beschikt over een uitgebreide collectie van duizenden prachtige afbeeldingen van duizenden verschillende onderwerpen, variërend van vogels en spreuken tot steden en landschappen.